Kies nu je gewenste datum

Ja, ik wil graag gratis deelnemen en alle belangrijke basisinformatie leren over het veilig gebruik van de zes belangrijkste essentiële oliën.

Aanmelden webinarDeze persoon heet:
Let op: deelname beperkt tot 50!

WAT LEER JE IN DIT GRATIS ONLINE WEBINAR:

Wat zijn essentiële oliën?

Hoe worden ze gewonnen?

Hoe werkt aromatherapie?

Hoe gebruik ik oliën op mijn huid?

Waarom zijn essentiële oliën voordelig?

Het veilige gebruik van oliën

Olie kopen met grote voordelen

Absolute zuiverheid: doTERRA oliën intern gebruiken?

Wat maakt essentiële oliën zo effectief?

Image

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Toen ik de oliën van doTERRA cadeau kreeg, verrijkten ze mijn leven vanaf het eerste moment.

Jeanette

doTERRA oliën zijn het meest geniale dat ik in mijn leven ben tegengekomen! Deze oliën en producten verrijken mij in alle situaties van het leven.

Elke

De essentiële oliën van doTERRA hebben mij op het dieptepunt van mijn leven bereikt en mij geholpen om weer levensvreugde te hebben.

Marietta

De essentiële oliën van doTERRA hebben mijn leven op alle niveaus verrijkt en veranderd. Sinds ik de oliën Frankincense, Oregano, OnGuard, Lemon & Tea Tree heb leren kennen, heb ik eindelijk een natuurlijke manier gevonden om de winter te trotseren. Alléluia voor de oliën!

Astrid

Sinds doTERRA essentiële oliën in mijn leven zijn, heb ik altijd een hulpmiddel bij de hand om mezelf en mijn dierbaren te ondersteunen, of het nu gaat om fysieke pijntjes of emotionele problemen. Dit geeft me een heel goed gevoel en zekerheid.

Heidi

Toen ik de oliën van doTERRA cadeau kreeg, verrijkten ze mijn leven vanaf het eerste moment. Daarom wil ik ze niemand onthouden, want ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om een beetje verlichting te brengen in zijn stressvolle dagelijkse leven. Ze vernevelen of gebruiken tijdens een massage brengt een vleugje vreugde, verlichting en geluk, die je begeleiden in het dagelijks leven.

Jeanette

Sinds ik doTERRA oliën gebruik, ben ik vrij van chemicaliën, weet ik hoe ik mezelf in elke situatie kan helpen door de juiste oliën te gebruiken en heb ik er enorm veel plezier in om de oliën en mijn ervaringen met andere mensen te delen.

Regula

De essentiële oliën van doTERRA zijn ongelooflijk veelzijdig. Ik had nooit gedacht dat ik deze oliën zo kon toepassen in mijn dagelijks leven, maar ook in mijn praktijk. De oliën doen me elke dag zoveel goed en ik wil dit gevoel graag doorgeven. Het geeft me zoveel plezier om mensen in hun eigen potentieel te brengen en te zien hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Andrea

Ik leerde doTERRA ongeveer 3 jaar geleden kennen. Eerst waren het gewoon geuren die een stemming in mijn wereld opriepen. Geuren die ik gebruikte als parfum voor mezelf. In de loop van de volgende maanden mocht ik geleidelijk aan ervaren wat er mogelijk is met deze werkelijk zuivere essentiële oliën. Vandaag zijn de oliën een deel van mijn dagelijks leven geworden.

Birgit

 

Copyrights © 2024 Team Healingoils | Dit is een website van de Healingoils community en geen officiële doTERRA site.